SAKARYA / ERENLER - Şehit Mehmet Solak İlkokulu

Nis

23 Nisan haftasına, okulumuzda 2. dönem başlatılan ve Çevre Bilinci Kazandırmak için gerçekleştirdiğimiz plastik kapak toplama etkinliği sonucunda tüm sınıflara tatlı bir sürpriz yaparak başladık.Etkinlikte ilkokul ve ortaokul kademesinde 1. olan sınıfların yanısıra tüm öğrenci ve öğretmenlere de pasta ikramında bulunduk.Tebrikler 4/ A ve 5/A...

Nis

Şehit Mehmet Solak İlk / Ortaokulu Okul Aile Birliği ile Değirmendere Mahallesi Muhtarı İsmail KORKMAZ'ın işbirliği ile hazırlanan iftara, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan ERSOY, değerli öğretmenlerimiz,  ve öğrenciler,okul aile birliği üyeleri ve aileleri ile pek çok davetli iştirak ettiler.İftar sonunda öğrencilerin arasından seçilen bir öğrencinin yemek duası yapması ve görevli öğrencilele personelin eğlenceli oyunları geceye renk kattı.Maddi manevi destek veren tüm Şehit Mehmet Solak Ailesine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Türkçe öğretmeni Emine ERSOY SİMAV rehberliğinde, ortaokul öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kutlama programında günün anlam ve önemine yönelik keyifli gösterilere yer verildi.Tüm program izleyenlerin büyük  beğenisini topladı. Öğretmenimizi ve görevli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ AYŞEGÜL ÖZKAYA TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN PROGRAMIN AÇILIŞ KONUŞMASINI OKUL MÜDÜRÜ İSMAİL YAMAN YAPTI.PROGRAMA  İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ŞİİRLERİ VE GÖSTERİLERİYLE KATILIRKEN OKULDA YAPILAN ÇANAKKALE STANDI DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA EMEK VEREN ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER,ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLERİZ.

Mrt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ AYHAN ERSOY OKULUMUZU ZİYARET EDEREK OKUL İDARESİ VE  ÖĞRETMENLERE PAYLAŞIMLARDA BULUNDU. MÜDÜRÜMÜZE ZİYARETLERİ VE SAMİMİ SOHBETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında yapılan yazar söyleşisi etkinliğinde Eğitimci Yazar Mehmet TUNA ile buluştu. Keyifli bir söyleşinin ardından kitaplarını yazara imzalatan öğrencilerin heyecanı ve meraklı soruları herkesi mutlu etti.Yazarımıza ve organizasyonda emeği geçen Ferit AĞYÜREK'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen Deyimler ve Atasözleri okul sergisi müdür İsmail YAMAN tarafından açılışı yapılarak gerçekleştirildi.Sergide ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yaptığı pekçok eser  dikkat çekti ve beğeni topladı.Öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve destek sunan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

İzci Liderlerinden Şehit Mehmet Solak İlkokulunu anlamlı ziyaret.

Ara

Okulumuz 8/A,6/A,5/A ve 3/A sınıflarında öğrencisi olan SEZER Ailesine Sınıf öğretmeni Murat YILDIZ ve Müdür Yardımcısı ELİF DAĞLI tarafından ev ziyareti gerçekleştirildi.Ziyarette sınav sürecini yönetme, öğrenci davranışlarının takibi ve okul aile birliğini önemi ile ilgili paylaşımlarda bulunuldu.

Ara

Ekm

Okulumuz Şehit Mehmet Solak ilkokulu 1.sınıf öğrencilerimiz ilçe sağlık müdürlüğü tarafından İŞİTME TARAMA testinden geçirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı münasebetiyle Erenler ilçemizde yapılan etkinlikler kapsamında  Şehit Mehmet Solak Ortaokulu öğrencilerimiz okulumuzu temsilen KROS müsabakalarına  katıldı.

Ekm

Okulöncesi dönem çocuğun kişilik temellerinin atıldığı donemdir.  Bu dönemde yapılan eğitim öğretimin önemi çok büyüktür. Bizim çocuklarımız da  sınıfımızda hem eğleniyor hemde öğreniyorlar .